Uw tuin in bloei

Bestel nu online de planten voor uw mooie bloeiende tuin. U koopt rechtstreeks van de kwekerij, dus verse planten. Zelfs thuisbezorging is nu mogelijk.

Kwekerij Kaljouw is ontstaan in 1991. Er werden toen voornamelijk Spaanse margrieten gekweekt. Middels uitbreiding is het gekomen tot veel verschillende teelten, met als hoogtepunt het voorjaar. We kunnen u een tuin garanderen met veel uitbundig bloeiende planten. Voor de randen hebben we buxus, voor de perken hortensia's en talloze eenjarige en meerjarige bloeiers.

Het is in uw voordeel is dat we verse handel leveren, direct uit de kwekerij, van een uitstekende kwaliteit. Alles staat op tafels en niet wekenlang op karren, en er wordt geen tientallen kilometers met de planten gereden.

Voor de geraniums en surfinia’s (hangpetunia’s) hebben we een grote pot uitgekozen waardoor de plant veel steviger staat en mooier bloeit. We verkopen voor redelijke prijzen en we bieden daarbij een goede service: niet grootschaliig, maar wel met degelijk vakmanschap.

Al jarenlang komen klanten uit de directe omgeving naar onze locatie aan de Bouwensputseweg 6 in Oud-Sabbinge en kopen daar de planten aan de winkel. Mede naar aanleiding van ons vijfentwintigjarig jubileum willen we de verkoopmethode uitbouwen naar de wijdere omgeving van Wolphaartsdijk/Oud-Sabbinge, naar Goes en omstreken en ook richting Lewedorp.

Via deze website kunt u nu online uw planten bestellen. Ga daarvoor naar de webshop. U vindt daar het complete overzicht van de planten die we u kunnen aanbieden. Bekijk de verschillende afbeeldingen en maak aan de hand daarvan uw keuze. Na betaling wordt uw bestelling bij u thuisgebracht. In de leveringsvoorwaarden leest u er meer over.

We hebben duidelijk onderscheid gemaakt tussen eenjarigen en meerjarigen. Bij de afbeeldingen vindt u een omschrijving van de kenmerken van de plant, zoals standplaats, hoogte, kleur en meer. U kunt voor zover ze voorradig zijn een onbeperkt aantal planten bestellen.

Een aparte categorie zijn de hangpotten. U kunt ze laten samenstellen zoals u wilt. Neemt u daarvoor contact op met de heer Kaljouw, tel. 0640801951. Gewild zijn ook de hangpotten met surfinia's. De prijs van de hangpotten is € 5,=. Ook hortensia's en buxusbollen zijn leverbaar.