Zorgkwekerij Vogelvlucht

logo landbouw en zorg 300Sinds 2006 bieden we naast de kwekerij ook zorg aan zorgvragers. Om het thuisfront te ontlasten bieden wij zorg voor kinderen aan. De zorg die geboden wordt is naschoolse opvang. In de weekenden en in de schoolvakanties bieden wij zorg op maat. De opvang is individueel en gericht op het kind. Kinderen van 6 tot 15 jaar zijn welkom. Onze zorgboerderij biedt dagbesteding aan kinderen en (jong)volwassenen met Autisme Spectrum Stoornissen ADHD, Asperger, PDD-NOS e.a., licht verstandelijk gehandicapten, ambulante jeugdhulp begeleiding en tijdelijk verblijf.
Behalve voor kinderen bieden we ook dagbesteding en begeleiding aan volwassenen aan. Doelgroepen zijn: psychosociale problematiek, verslavingsproblematiek, autisme spectrum stoornis en licht verstandelijk gehandicapten. Naast de dagbesteding in dagdelen is er ook de mogelijkheid van 24-uurs verblijf wonen.

Hebt u interesse en wilt u meer weten? Ga dan naar www.zorgboeren.nl en lees onze informatie op de pagina over Zorgkwekerij Vogelvlucht in Wolphaartsdijk.